Ons verhaal

Wij zijn Jelle en Stijn Zonneveld, beide 21 jaar. Vanaf dat wij 14 jaar oud zijn houden wij kippen. Het begon met het rondbrengen van eieren naar klanten bij ons in de buurt. Sinds 2020 hebben wel zelfs een eiermachine waar dag en nacht eieren gekocht kunnen worden. In 2016 hebben wij ook de stap gezet om varkens te houden. Het begon met 2 varkens, maar dat groeide al snel naar 4. Op dit moment hebben we 8 varkens die we regelmatig slachten en vervolgens verkopen op onze webshop of in bij ons in de buurt. In de afgelopen jaren zien we steeds meer mensen die bij ons vlees kopen. Naast dat het beter vlees is vinden veel mensen het ook fijn dat ze weten waar hun vlees vandaan komt en dat er geen antibiotica gebruikt wordt.

Sinds 2019 zijn wij overgestapt naar ander voer. Het voer dat we eerst gebruikten bevatte nog veel producten uit het buitenland. Door meer lokalere producten te gebruiken verlagen we de carbon foodprint van onze varkens, wat weer beter is voor het milieu.

Onze boerderij

Wij huisvesten met onze boerderij net buiten Vlaardingen in het mooie midden- Delfland. Midden- Delfland is sinds 2008 cittaslow partner, dit houdt in dat Midden Delfland hoog scoort op het gebied van leefomgeving, landschap, milieu en streekproducten. We passen echt bij het beeld dat Midden-Delfland wil realiseren.

Onze boerderij loopt langs een fietspad, veel mensen komen elke dag voorbij en kijken bij de varkens. Klanten kunnen bij wijze van spreken hun speklapje zien lopen. Wij zijn 100% transparant, en wij maken geen gebruik van antibiotica. Dat proef je!